Intresset för att prova Virtual Reality har stigit lika fort de senaste åren som tekniken för det har utvecklats. Det är en smidig, häftig, smart metod som gör det möjligt att simulera både riktiga och påhittade miljöer på ett mycket verkligt sätt, där personbeskrivningar deltar är inkluderad i den virtuella verkligheten och därmed också interagerar med den. Om man är flera personer som upplever Virtual Reality tillsammans så kan man interagera med varandra. Virtual Reality som företagsevent är någonting som lockar flera olika verksamheter.

Boka Virtual Reality med jobbet eller vännerna

I Stockholm hittar man världens största arena för Virtual Reality. Det betyder att deltagarna kan röra sig fritt utan några som helst sladdar, genom Free Roaming. Att gå på VR-aktiviteter är populärt både med kompisgänget och med kollegorna. Kanske är det någon som fyller år, eller varför inte kombinera det med en rolig förfest. Att ta med kollegerna på VR är en bra idé för att skapa en bra gruppdynamik där alla kan lära känns varandra under avslappnade former. Man kan boka VR som ett fristående företagsmoment, eller varför inte inkludera det i julfesten eller konferensen?

När man bokar VR för kompisarna eller som ett företagsevent så kan man vara som mest 50 personer. Väl på plats delas alla in i grupper. Då det finns två stycken banor, vilka tar max fyra personer åt gången så kan man spela VR totalt åtta personer samtidigt. Varje runda varar i ungefär 20 minuter, plus 40 minuter som inkluderar briefing och påtagning av utrustning. VR-äventyren går ut på att lösa gåtor i världar så som Indiana Jones och zombies. De grupper som väntar på att få göra VR kan roa sig med andra aktiviteter. Det går att spela dart utan extra kostnad, airhockey, boxboll och shuffleboard vilket man kan hyra.

Äta och dricka vid konferens

Det går naturligtvis att beställa till mat och dryck till ert event, och så finns det även ett café i lokalen. Det går att duka upp för max 50 personer i lokalen, och det går bra att antingen välja eller organisera cateringfirman själv. Lokalen har serveringstillstånd för slutna sällskap, vilket gör det möjligt att beställa till alkoholhaltiga drycker.