Att börja planera en konferens är en utmaning för de flesta. Även om man kan hitta på en rad intressanta ämnen att gå igenom, skall allting planeras för att fungera effektivt. Fokus är resultat och om man inte i förväg bestämt vad man vill hinna, är det vanligt att inte allt kommer med i hanteringen. Den som ansvarar för att ta fram ett program har ett visst ansvar. Det är dock viktigt att man även inser individuella ansvarsbitar som annars kan resultera i sämre resultat. Även om en person bjuder in, är det en gemensam ansträngning. Oavsett om man jobbar aktivt för att bilda ett team eller inte, är det en gemensamhetsambition att vara på möte ihop. Regler om hur man för sig och vikten av att alla kommer till tals, är en förutsättning för att man skall komma därifrån som bättre versioner av verksamhetsaktiva.

Konferens vid Lidingö

Har man varit ute på Lidingö för att hålla möten är det någonting man ofta vill uppleva igen! Det är vacker natur och en helt annan tillvaro än några mil åt inlandet. Här finns Blue hotel och flera andra gårdar där man kan boka in sig. De flesta mötesrum som finns tillgängliga är väl utformade för att kunna stå värd för såväl stora som mindre grupper. Om man dessutom har klart för sig vad man vill ägna sig åt mellan diskussioner och övningar, kan man ta del av hela utbudet utomhusnöjen som erbjuds.

Bilvägen går det enkelt att ta sig ut till Lidingö och för den som vill finns till och med bryggor. Detta är främst tillgängligt under varmare månader. En vanlig önskan är även SPA vid årets konferens. På Lidingö kan man hitta hamam, traditionella behandlingar, massage och bastu. Vad gästerna än söker finns tillgängligt för bokning. För den som bokar och förbereder konferensen är det kanske en bra idé att besöka Lidingö för att få tips om vad man kan ägna sig åt utöver jobbet. Ett samtal bort finns även kunnig personal som har vana av att ta emot företag från grannområden såväl som övriga städer.