I dagens samhälle automatiseras saker mer och mer. Bilar börjar köras automatiskt, robotar tillverkar saker på löpande band och din telefon skickar dig notifikationer ständigt per automatik. Ständigt pågår hårt arbete med att automatisera fler saker och processer eftersom att det sparar tid och därmed pengar – en win win helt enkelt. Bring Transport WooCommerce är svaret på en automatisering av logistikprocessen hos nätbaserade företag. Med denna plug-in tjänst som den kallas blir det plötsligt enkelt att ta emot ordrar, skicka ut dessa och få dem levererade på ett bra sätt. Tjänsten kan integreras i en WooCommerce shop och kan använda sig av flera olika transportörer för att göra processen möjlig, däribland Bring Transport.

Tillverkaren Wetail

Tjänsten är skapad av tillverkaren Wetail, som är en del av e-handelsplattformen WeCommerce. Wetail står för kundtjänsten och ser till att plattformen är uppdaterad och i funktion. Företaget erbjuder inte bara hjälp med e-handel, utan kan även anlitas för att designa nätbaserade butiker från grunden. För den som endast vill ha hjälp med några detaljer med sin nätshop finns Wetail också till tjänst. På deras hemsida erbjuds också en rad olika tjänster som är till för att öka trafik och försäljning på hemsidor. Bland dessa finns tjänster såsom konverteringsanalys, kampanjplanering och uppföljning. I analysen kollar man på befintlig data för att se vilka delar av ens hemsida som är mindre lönsamma. I planeringen tar man fram en marknadsföringsstrategi och i uppföljning fokuserar man på utfallet av kampanjen för att se vad som gick bra och vad som gick mindre bra.

Fördelar med att använda Bring Transport WooCommerce

Tjänsten är alltså till för att förenkla hela logistikprocessen för den som har en nätbaserad butik på plattformen WooCommerce. Det finns många anledningar och fördelar med att använda tjänsten, bland andra;

 • Enkelheten
  Det tjänsten gör är att den gör arbetet åt en. Användaren behöver inte längre skriva ner all information som krävs vid en leverans av en order, såsom kundens adress och orderdetaljer. Appen tar info från ordern och skapar en fraktsedel. Det enda användaren behöver göra är att godkänna leveranserna.

 • Översikten
  I tjänsten får användaren en bra överblick över inkomna ordrar, pågående leveranser och avklarade leveranser. Detta är oavsett vilken transportör man använder sig av som är inkluderade i tjänsten.

 • Tidsbesparing
  Dessa delar leder framförallt till en enorm tidsbesparing för den som använder tjänsten. När vi talar om ekonomi och företag innebär tid pengar och med en tjänst som gör stor del av arbetet åt en kan användaren förvänta sig spara stora pengar.

 • Låg kostnad
  Med tanke på alla fördelar med att använda denna plug-in tjänst så är den otroligt billig, endast 295 kronor per månad.