Från jonglering och en jorden runt-resa till en utbildning inom industriekonomi och grundadet av två av Sveriges största E-handelsbutker. Daniel Mühlbach har gjort ett oförglömligt avtryck i svensk entreprenörshistoria, och tack vare honom har det blivit lättare än någonsin att handla skor och linser på nätet. Han koncept med enkelheten i fokus har gjort hans verksamheter svårslagna, och det tillsammans med hans envishet och näsa för bra affärer har medfört att han idag hör hemma bland Sveriges toppentreprenörer. Han är en pionjär inom svensk E-handel och en förebild för många.

Det viktigaste för Daniel Mühlbach och Footway är att kunderna ska känna sig så väl bemötta att de vill komma tillbaka. Därför har man lagt mycket fokus på kostnadsfria returmöjligheter. Om kunden inte är nöjd så ska det vara superenkelt att skicka tillbaka varan. Det skapar förtroende, och på det sättet får ett företag stabilitet nog för att kunna växa i den takt som Footway visat upp. Kundernas förtroende är allt, och för att få det måste utbudet och erbjudandet präglas av enkelhet och omfattning i enlighet med kundernas önskemål.

Redan när Daniel Mühlbach försörjde sig som jonglör och reste runt jorden förstod han vikten av envishet och att livets lärande aldrig tar slut. För att hänga med måste man ständigt vara öppen för nya idéer och framför allt aldrig någonsin ge upp. Det går inte att vinna om man ger upp – en mycket grundläggande regel i framgången.

Under sina sexton år som företagare har Daniel Mühlbach byggt upp en ovärderlig kunskapsbank som har gett honom verktygen att etablera två av Sveriges överlägset största butiker på nätet. Han har alltid en tydlig struktur och vägen till målet är alltid lika tydlig. Ingenting får lämnas åt slumpen om man vill ge kunderna det där lilla extra, och det är just vad Daniel Mühlbach har gjort!